Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen
Myto beren voor de verzamelaar
Wil je echt een exclusieve verzamelaars beer dan koop je een Myto beer

De Myto Knuffel word helemaal met de hand gemaakt in Nederland en alle artikelen die nodig zijn om de beer te maken worden in Nederland gekocht.

De Myto exclusieve verzamelaars beren zijn beren die ook echt zeldzaam zijn gezien ze in een zeer beperkte oplage worden gemaakt en ook worden gemaakt van zeer exclusieve stoffen. Ook omdat de beer gemaakt word op basis van een knuffelbeer maakt de beer in deze stoffen nog exclusiever. Alle stoffen die we gebruiken voor de Myto verzamelaars beren voldoen aan de strengste eisen en zijn allemaal vlamdovend.

!

Dolly

!
Ik ben Dolly

Dolly is met de hand gemaakt van saluki 3002-65 teddybont. De stof van Dolly is een langharig teddybont varierend van 65 mm tot 90 mm. Deze Beer is niet echt geschikt om als teddy beer te gebruiken maar is meer een beer die je hebt omdat je deze mooi vind. Er worden van dolly maximaal 5 stuks gemaakt.

Wolly

!
Ik ben Wolly

Wolly is met de hand gemaakt van saluki 3002-65 teddybont. De stof van Wolly is een langharig teddybont varierend van 65 mm tot 90 mm. Deze Beer is niet echt geschikt om als teddy beer te gebruiken maar is meer een beer die je hebt omdat je deze mooi vind. Door zijn beperkte oplage zeker een beer die zeer exclusief is en blijft.

Er worden van Wolly maximaal 5 stuks gemaakt.

Fantacy

!
Ik ben Fantacy
Fantacy  is met de hand gemaakt van Saluki 3002-65 teddybont. De stof van Fantacy is een langharig teddybont varierend van 65 tot 90 mm.  is zittend 36 cm hoog 26 cm breed op de heupen en 23 cm dik. Fantacy is niet echt geschikt als knuffelbeer maar net als beer Dolly een beer die voor de verzamelaar is. Van Fantacy worden maximaal 10 stuks gemaakt.