Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen
Myto beer als relatiegeschenk voor bedrijven
Hier vind u een assortiment van kleinere beren die niet in een beperkte oplage worden gemaakt. Tevens worden deze beren ook door bedrijven gebruikt om weg te geven als relatie geschenk. Deze beertjes zijn tussen de 34 en 39 cm hoog.
Voor bedrijven die grote aantallen van beren afnemen bestaat ook de mogenlijkheid om een eigen beer te kopen die ook geheel in de eigen kleur gemaakt word. In het geval het bedrijf hiervoor kiest dan geld dat de gekozen beer niet meer in de gekozen kleur voor een ander gemaakt zal worden dus altijd een zeer exclusief relatiegeschenk en minimale afname is dan 1500 stuks. Mytoknuffel relatiegeschenken worden o.a. door Stork technical services afgenomen.
!

Brandweerbeer

!

Nu verkrijgbaar exclusief bij 101 brandblussers de Myto brandwer beer.

Deze brandweerbeer is voorzien van een rood jasje met op het rugpand Brandweer geborduurd met een goudkleurig garen. Voor de brandweer beer is gekozen voor model Konny en deze is ongeveer 32 cm groot in zittende houding. 

Voor meer info omtrend deze beer en voor de eventuele aankoop van deze beer klink op onderstaande link van https://www.101brandblussers.nl/brandweerbeer 

Konny

!

Beertje Konny is een heel leuk en lief klein beertje in natural kleur. Konny word geleverd met amberkleurige oogjes.

Konny is niet leverbaar in butterscotch.

Konny kan ook voorzien worden van een sweater, truitje met rits, sjaaltje of een jasje zie tabblad kleertjes voor Myto relatie beer.

Beertje Konny van 64.50 voor 32.50 incl verzending binnen Nederland

Slechts 9 stuks nog verkrijgbaar in deze stof.

Biminy Butterscotch

!
Beertje Biminy is een heel leuk en lief beertje. In Butterscotch word Biminy geleverd met amberkleurige ogen.

Biminy kan tegen meerprijs eventueel op de voetjes voorzien worden van een bedrijfslogo. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de afname.

Biminy kan ook voorzien worden van een sweater, truitje met rits, sjaaltje of een jasje voorzien van logo, zie tabblad kleertjes voor Myto relatie beer.

 

Beertje Biminy is in deze stof niet meer leverbaar

Biminy Natural

!
Beertje Biminy is een heel leuk en lief klein beertje in natural kleur. Biminy word in deze kleur ook geleverd met amberkleurige oogjes.

Biminy kan tegen meerprijs eventueel op de voetjes voorzien worden van een bedrijfslogo. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de afname.

Biminy kan ook voorzien worden van een sweater, truitje met rits, sjaaltje of een jasje zie tabblad kleertjes voor Myto relatie beer.

Beertje Biminy is in deze stof niet meer leverbaar

 

Proeffy Butterscotch

!
Beertje Proeffy is een heel leuk en lief klein beertje in natural kleur. Proeffy word geleverd met groene oogjes.

Proeffy kan tegen meerprijs eventueel op de voetjes voorzien worden van een bedrijfslogo. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de afname.

Proeffy kan ook voorzien worden van een sweater, truitje met rits, sjaaltje of een jasje zie tabblad kleertjes voor Myto relatie beer.

Proeffy is in deze stof niet meer leverbaar

Proeffy Natural

!
Beertje Proeffy is een heel leuk en lief klein beertje in natural kleur. Proeffy word in deze kleur ook geleverd met groene oogjes.

Proeffy kan tegen meerprijs eventueel op de voetjes voorzien worden van een bedrijfslogo. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de afname.

Proeffy kan ook voorzien worden van een sweater, truitje met rits, sjaaltje of een jasje zie tabblad kleertjes voor Myto relatie beer.

Proeffy is in deze stof niet meer leverbaar

 

Bolly Natural

!
Beertje Bolly is een klein lief maar mollig beertje en heeft ook veel aandacht nodig. Bolly is in Natural kleur hier afgebeeld en heeft amber oogjes.

Bolly kan tegen meerprijs op de voetjes worden voorzien van een bedrijfslogo de kosten hioervoor zijn afhankelijk van de afname en het logo.

Voor Bolly zijn geen kleertjes.

Bolly is in deze stof niet meer leverbaar